Kerstmusical "De Klokgeesten"

zaterdag, 17 december, 2016 - 13:00 tot zondag, 18 december, 2016 - 19:00

Tijdens het weekend van de kerstmarkt kan je in Geel naar goede gewoonte genieten van een kerstspektakel. Dit jaar zal dat ook het geval zijn en kan je op zaterdag 17 en zondag 18 december in fuifzaal De Waai komen kijken naar de musical “De Klokgeesten”.

Voor de kerstmusical “De Klokgeesten” wordt ook dit jaar weer beroep gedaan op de beloftevolle Geelse regisseur Ief Dams. Met een zelfgeschreven verhaal gaat Ief terug naar de 19de eeuw en worden de toeschouwers volledig ondergedompeld in de Dickensstijl. Niet minder dan 200 acteurs, figuranten en dansers brengen voor jullie een wervelende voorstelling met humor maar ook aangrijpende scénes. Armoede, geloof, (h)echte vriendschappen zijn maar enkele van de vele thema’s die aan bod komen in deze prachtige familievoorstelling.

De voorstellingen van deze kerstmusical vinden plaats op zaterdag 17 en zondag 18 december in fuifzaal De Waai. Een voorstelling van de kerstmusical duurt telkens een klein uurtje. Op zaterdag 17 december wordt er vanaf 13 uur tot en met 21 uur elk uur een nieuwe voorstelling gespeeld. Op zondag 18 december is dat vanaf 13 uur tot en met 19 uur.

De tickets voor de kerstmusical “De Klokgeesten” zijn verkrijgbaar bij Toerisme Geel. Volwassenen betalen 5 euro in voorverkoop terwijl de prijs aan de kassa voor hen 7 euro bedraagt. Voor kinderen jonger dan 14 jaar werd de verkoopprijs vastgelegd op 2 euro. Er wordt ook een korting toegekend aan houders van een vrijetijdspas. Snel erbij zijn is hoe dan ook de boodschap want het aantal tickets is beperkt!

(foto © Kristof Donné)

 

Info

Toerisme Geel - Markt 1 - 2440 Geel

 

Locatie: 
De Waai, 2440 GEEL
Meer info