Kerstmusical 2018: A Christmas Carol

zaterdag, 15 december, 2018 - 13:00 tot zondag, 16 december, 2018 - 19:00

Tijdens het weekend van de kerstmarkt kan je in Geel naar goede gewoonte genieten van een kerstspektakel. Dit jaar zal dat ook het geval zijn en kan je op zaterdag 15 en zondag 16 december in fuifzaal de Waai komen kijken naar de musical “A Christmas Carol”.

Met "A Christmas Carol" brengen onze vrijwilligers onder leiding van Rikkert van Dijck een klassiek kerstverhaal van Dickens in een nieuw en uitdagend jasje. De 3 geesten van Kerst nemen je mee in dit tijdloos verhaal.

De voorstellingen van deze kerstmusical vinden plaats op zaterdag 15 en zondag 16 december in fuifzaal de Waai. Een voorstelling van de kerstmusical duurt telkens een klein uurtje. Op zaterdag 15 december wordt er vanaf 13 tot en met 21u elk uur een nieuwe voorstelling gespeeld. Op zondag 16 december is dat vanaf 13 tot en met 19u.

De tickets voor de kerstmusical “A Christmas Carol” zijn verkrijgbaar bij dienst toerisme en stadsanimatie van de stad Geel. Volwassenen betalen 5 euro in voorverkoop terwijl de prijs aan de kassa voor hen 7 euro bedraagt. Voor kinderen jonger dan 14 jaar werd de verkoopprijs vastgelegd op 2 euro. Er wordt ook een korting toegekend aan houders van een vrijetijdspas. Snel erbij zijn is hoe dan ook de boodschap want het aantal tickets is beperkt!

Bekijk hier het volledig aanbod aan Kerstactiviteiten

Locatie: 
De Waai, Geel
Meer info
Telefoon: 
014 56 63 80