Laat je gidsen

Groepsbezoek - op stap met de gids in Geel

Maak onder begeleiding van de enthousiaste ploeg van de Geelse Gidsenbond kennis met de mooiste en interessantste plekjes van onze stad.

Individuele wandeling

Elke maand wordt er een themawandeling ingericht, die telkens een bepaald onderwerp uitlicht. Zo is er een architectuurwandeling waarbij je de indrukwekkendste gebouwen leert kennen en een initiatie geocachen om je op weg te helpen bij deze unieke wandelwijze. Alles over het begin van de industrialisatie kom je te weten tijdens de wandeling in de stationsbuurt en Holven. Maar ook de wandeling naar koffiebranderij De Maan, Geel in WO II, Geel door de eeuwen heen en Sinterklaas Kapoentje zijn de moeite om je wandelschoenen aan te trekken. Neem regelmatig een kijkje bij onze evenementen om erachter te komen welke wandelingen er nog gepland staan of download de brochure.

Groepswandeling

Breng je met een groep een bezoek aan Geel? Of wil je met familie en vrienden op ontdekking in je eigen stad? Dan kan je een gids reserveren om een wandeling of dagprogramma op maat uit te werken.

Onze gidsen hebben 2 dagprogramma’s uitgewerkt, die de populairste wandelingen en bezienswaardigheden combineren :

Verder hebben onze gidsen een breed aanbod aan wandelingen uitgewerkt  in verschillende thema’s:

  • Oorlog
  • Dimpna en/of de gezinsverpleging
  • Architectuur
  • Historische figuren
  • Natuur

Ook alle rondleidingen van “Op stap met de gids” kunnen apart geboekt worden of als onderdeel van een dagprogramma. 

Aan de hand van deze site kan je zonder twijfel zelf een leuke en interessante uitstap organiseren. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kan je altijd bij Toerisme Geel terecht. Onze medewerkers en de ploeg enthousiaste stadsgidsen staan klaar om van jouw bezoek aan onze stad een onvergetelijke belevenis te maken! 

Op stap met de gidsOp stap met de gidsOp stap met de gidsOp stap met de gids
Op stap met de gidsOp stap met de gidsOp stap met de gids
Openingsuren
Momenteel gesloten
maandag: Gesloten
dinsdag: 10:00-14:00
woensdag - vrijdag: 10:00-16:00
zaterdag - zondag: 10:00-14:00