Blogs

De dagen duren langer, het zonnetje komt steeds vaker door de wolken piepen en de agenda’s beginnen stilaan vol te staan met alle evenementen en activiteiten.

Je kan er ondertussen niet meer naast kijken: Dienst Toerisme & Stadsanimatie is op zoek naar gastgezinnen!

Op een druilerige winterdag, kan een stomende kop koffie meer dan alleen je hart verwarmen. Gelukkig kent Geel verschillende plekjes om aan je trekken te komen, ook voor theeliefhebbers en zoetebekken!

 

Valentijn nadert met rasse schreden en dus loopt ook de zoektocht naar een creatief cadeau of een romantische activiteit op volle toeren. Laat je inspiratie je volledig in de steek? Dan spelen wij graag Cupido met een lijstje vol unieke en vooral Geelse ideetjes.

 

In Geel is er tijdens elk seizoen wel iets te beleven, maar het kerstseizoen is toch wel extra magisch. Zie je door de kerstbomen het bos niet meer? Wij helpen je graag op weg met een overzicht van het aanbod tijdens de eindejaarsperiode.

Eindelijk herfstvakantie... tijd om de batterijen terug op te laden. Wij hebben enkele tips op een rijtje gezet om er met het hele gezin weer een superleuke week van te maken. Lekker buiten spelen in de frisse lucht of even binnen opwarmen als het zonnetje het laat afweten. De herfstvakantie gaat weer veel te kort zijn!