Genieten in Geel

Terrasjes

Winkelen in hartje Kempen

In Geel Centrum vind je heel wat leuke winkels. Struin gezellig door de winkelstraten Nieuwstraat, Pas en Stationsstraat en sluit het shoppen af met een rustgevend terrasje op onze verkeersvrije Markt!

De centrumhandelaars richten regelmatig activiteiten in. Zo vindt van 22 tot 26 juni de jaarlijkse braderij plaats. Op 2 oktober is het najaarsopendeur en tijdens de weekends van 10, 11, 17 en 18 december kan je komen kerstshoppen.

Een overzicht van alle winkels en evenementen vind je hier

Eten en drinken

Kom ontstressen en genieten van een verrassende keuken in één van de vele eetcafés, tavernes of restaurants in Geel. Je kan er gezellig bijpraten tussen pot en pint in een bruine kroeg of volledig uit de bol gaan in een trendy bar.

Geelse geschenken

Op zoek naar een typisch geschenk uit Geel? Bij Toerisme Geel kan je terecht voor leuke souvenirs en streekproducten. Verschillende handelaars bieden ook heuse cadeaumanden en geschenkverpakkingen met streekproducten aan.

Wekelijkse markten

Op dinsdag en zaterdag vinden de wekelijkse markten plaats in Geel. De dinsdagmarkt staat open voor elke professionele verkoper. Je vindt er een brede mix aan producten. De zaterdagmarkt splitst zich op in een gedeelte voor de professionele verkoper en een rommelmarkt voorbehouden voor de particulier. De markten vinden plaats van 8 tot 13 uur op het marktplein en op de Werft.

Streekproductenmarkt

Elke laatste woensdag van mei, juni en juli zal er vanaf 18u tot 21u een streekproductenmarkt plaatsvinden op het marktplein van de Stad Geel. Hier kan je allerlei lekkers uit eigen streek kopen.

TerrasjeTerrasjeTerrasjeTerrasje
Terrasje